Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Gasesti detalii aici: Politica de cookies

Se pot folosi Attipas si vara?

Attipas Romania
14.07.2020 08:00:00
Se pot folosi Attipas si vara?

DA! Sunt chiar si mai practici vara.

Sunt doar pentru bebelusi?

Incaltamintea Attipas este special creata pentru bebelusi si primii lor pasi, dar poate fi folosita si pana la 4-5 ani. Exista marimi de la 19 la 25.6 , in multe culori atat pentru baieti cat si pentru fete.

Este bine cunoscut faptul ca pentru o dezvoltare corecta si rapida a mersului copiilor, este recomandat sa mearga cu talpa goala, sa-si poata misca liber degetele, pentru un echilibru stabil, iar incaltamintea Attipas imita cel mai bine mersul descult.

Nu sunt prea caldurosi vara?

Sunt foarte potriviti vara, datorita orificiilor de aerisire care se afla in talpa. Partea superioara este facuta din bumbac, care lasa sa respire piciorul copilului. Sunt ideali vara la plaja, protejand talpile copiilor de nisipul fierbinte si scoicile ascutite. Deasemeni la locurile de joaca protejeaza de suprafetele incinse la soare.

     

Attipas imita mersul descult?

Incaltamintea Attipas a fost creata sa simuleze cat mai bine mersul descult, care este cel mai natural mod de a merge. Mergand desculti, copiii au o mai mare siguranta, simtind cu talpa suprafata pe care merg, dandu-le incredere. Datorita formei si talpii subtiri, incaltamintea Attipas incurajeaza copiii sa mearga atunci cand incep primii pasii. Incaltamintea Attipas este usoara, cu talpa anti-derapanta, usor de incaltat si recomandata de medicii ortopedici si podiatrici pentru primii pasi.

Pot fi folositi la plaja si in apa?

Da, datorita designului ergonomic, incaltamintea Attipas lasa sa circule apa foarte usor, in acelasi timp reducand la minim intrarea nisipului in interior. Acest fapt este un avantaj, deoarece nu creaza roseata sau iritatii la picioruse prin frecarea de nisip.

Incaltamintea Attipas poate fi folosita la plaja, protejand piciorusele de nisipul fierbinte si in acelasi timp pot intra in apa cu incaltamintea Attipas.Protejeaza talpile de scoici sau alte obiecte ascutite ascunse in nisip, iar cand mergeti la restaurantele din zona, nu trebuie sa schimbati cu alta incaltaminte.

   

Pot fi folositi si la piscina?

Sunt ideali pentru piscina datorita talpii antiderapante pe suprafete ude sau lucioase , special creata, astfel incat copiii se pot juca in jurul piscinii in siguranta. Daca vor sa intre in apa, nu trebuie sa ii dea jos. Apa circula usor in interior si se usuca rapid la soare ca o soseta.

   

Cum se spala?

Incaltamintea Attipas se spala usor la masina la 30 de grade de cate ori ai nevoie. Se usuca repede ca o soseta. Nu trebuie sa le spalati dupa fiecare utilizare, doar puneti-le in masina atunci cand se murdaresc. Se pot spala si la mana, sau doar clatiti de sare sau clorul din piscina.