Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Gasesti detalii aici: Politica de cookies

Primii pasi cu Attipas la gradinita

Primii pasi la gradinita cu incaltamintea potrivita

Gradinita este un mediu social cu totul nou pentru copilul nostru, un mediu cu fete noi, prieteni noi si reguli complet noi. Este in esenta prima data cand copilul nostru iese din mediul familial si face primii sai pasi "sociali" .

Cu siguranta, aceasta schimbare creeaza in parinti emotii intense si mixte. Una dintre cele mai mari preocupari este siguranta micutului nostru la gradinita. Cum se va juca cu ceilalti copii, ce se va intampla cand cade , daca se loveste? Ce ar trebui sa poarte ca sa se simta confortabil?

Attipas este incaltamintea ideala pentru gradinita

Incaltamintea Attipas se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 4-5 ani si este o incaltaminte unica care poate fi purtata confortabil de catre copii prescolari atat in interior cat si in exterior. Prin urmare , incaltamintea Attipas este perfecta pentru crese, gradinite, care au activitati atat in interior cat si in aer liber. Este o incaltaminte rezistenta, potrivita programului zilnic de la gradinita.

In interior, Attipas, avand o talpa antiderapanta, moale si flexibila, ajuta copii sa mearga stabil oferindu-le siguranta si incredere. In aer liber, Attipas sustine orice activitate intensa a copiilor nostri, protejandu-i de contactul cu obiecte dure. Attipas este o incaltaminte usor de pus, chiar fara ajutorul unui adult, se incalta practic ca o soseta. Puteti sa-i puneti in geanta de gradinita o a doua pereche , astfel incat sa aiba intodeauna incaltaminte curata in interiorul gradinitei.

Incaltamintea Attipas asigura un mers stabil, permitand in acelasi timp dezvoltarea corecta a talpii, miscarea tuturor articulatiilor piciorului  si a degetelor, permitand o distributie corecta a greutatii pe toata talpa la fiecare pas.

Datorita fantelor de aerisire din talpa, sunt potriviti pentru activitatile intense de zi cu zi la gradinita, permitand talpii sa respire si prevenind transpiratia.